Steun ons en help Nederland vooruit

Paul Breitbarth

Vice-fractievoorzitter | woordvoerder fiets & OV, luchtvaart, vervoer over water, wonen

38 jaar

Den Haag

Na een aanloop van vijf jaar, met onder meer rollen in de steunfractie en het regiobestuur, ben ik in 2011 lid geworden van Provinciale Staten. In de eerste termijn was ik met name woordvoerder groen en water. Die eerste termijn smaakte naar meer, en vol overtuiging heb ik mij kandidaat gesteld voor een tweede termijn. Pas na die die eerste vier jaar kreeg ik het idee dat ik het spel begon door te krijgen, en wist hoe alle procedures in elkaar zitten en waar de aandachtspunten in het provinciale debat zaten.

Mijn portefeuille is deze periode gewisseld, waardoor ik mij meer met de bereikbaarheid van de provincie mag bezig houden. Hoe zorgen wij ervoor dat Zuid-Holland bereikbaar blijft, juist ook als de auto eens een dag, een week of langer niet wordt gebruikt?

Bij de Statenverkiezingen 2019 ben ik niet beschikbaar voor een derde termijn. Mijn politieke toekomst ligt elders. Maar: als campagneleider ga ik er alles aan doen om voor een zo goed mogelijke uitslag voor D66 Zuid-Holland te zorgen!

Portefeuille
Woordvoerder fiets & OV, luchtvaart, vervoer over water, wonen en Europa / Vice-voorzitter Werkgroep Europa

Meer van Paul Breitbarth