Steun ons en help Nederland vooruit

Josine Meurs

Statenlid & penningmeester | woordvoerder financiën, lokaal & regionaal bestuur, innovatie, grondzaken

54 jaar

Den Haag (Scheveningen)

De afgelopen 4 jaar ben ik Statenlid geweest. Soms ongeduldig omdat de dingen stroperig en traag liepen maar altijd met veel plezier en overtuiging. We hebben veel bereikt in mijn portefeuille economie, energie, bestuur en financiën. Ik was en blijf erg gemotiveerd om Zuid-Holland economisch sterker, duurzamer en groener te maken en het provinciaal bestuur effectiever, aanspreekbaarder en compacter: minder maar beter. Ik wil ook de komende periode een bijdrage leveren aan de profilering van D66, aan een sterke fractie en aan de realisatie van onze D66-doelstellingen.

Ik ben historica van mijn vak, schreef een proefschrift over Richard Wagner en was de afgelopen 16 jaar werkzaam in het bedrijfsleven als consultant voor de publieke sector. Sinds december 2014 werk ik voor de gemeente Rotterdam als hoofd onderwijs. En verder? Ik ben een fietser. Hoe hoger en steiler en verder, hoe beter.

Portefeuille
Financiën/begroting & COR, financieel toezicht, lokaal & regionaal bestuur, innovatie, grondzaken, Programmaraad Rekenkamer

Meer van Josine Meurs