Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 15 december 2021

Vacatures Regiobestuur!

Als bestuur zijn we verheugd te kunnen melden dat zich meerdere uitstekende kandidaten hebben aangediend voor de vacatures in het regiobestuur. Voor de vacatures van algemeen bestuurslid heeft zich uiteindelijk een kandidaat aangemeld. Dit vraagt een enkelvoudige verkiezing (ja/nee). Voor de vacature van bestuurssecretaris hebben zich twee kandidaten gemeld. Dit vraagt een gewogen verkiezing, waarbij de voorkeur wordt uitgesproken voor één van de twee kandidaten. De verkiezingen vinden plaats via e-voting. Binnenkort volgt meer informatie over de link voor de e-voting én over de kandidaten.

Het bestuur streeft naar verdere uitbreiding, en stelt daarom nog een vacature open voor Algemeen Bestuurslid. Kandidaten kunnen zich melden voor 1 januari door contact op te nemen met Marc Gaulard. Of stuur een mailtje naar d66@pzh.nl