Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 13 december 2021

Bericht van Regiovoorzitter Robert van Zijl

Beste leden,

Het einde van het jaar nadert. Een periode waarin we ons normaliter voorbereiden op kerstfeesten en nieuwjaarsrecepties en waarbij we terugkijken op het afgelopen jaar. Net als vorig jaar zijn deze bijeenkomsten niet aan de orde. Toch rekenen we op een mooie afsluiting van 2021. Namens de fractie en het bestuur wens ik iedereen fijne feestdagen toe!

Het jaar 2022 belooft een mooi jaar te worden. De afdelingen zijn druk bezig met de voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. We rekenen natuurlijk op een sterke verkiezingsuitslag! Een jaar later op 15 maart 2023 zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Daarvoor zijn we nu druk bezig met de voorbereiding en het deelnamebesluit inclusief bijlagen. Deze documenten worden op zaterdag 19 februari 2022 tijdens de digitale regiovergadering aan de leden voorgelegd. De vergadering start om 15.00 uur via MS teams. De uitnodiging met link krijgt u ruim van te voren toegestuurd via de e-mail. De stukken voor de vergadering staan uiterlijk 15 januari 2022 op onze website. We zien u graag bij de digitale regiovergadering!

Heeft u interesse in de provinciale politiek en zou u wel eens een fractievergadering willen bijwonen? Laat het ons dan vooral weten. U bent van harte welkom.