Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 16 december 2020

Bericht van regiovoorzitter Robert van Zijl

Het einde van 2020 nadert. Langzaam komen de terugblikken op het afgelopen jaar op gang. De coronacrisis staat daarbij natuurlijk centraal. Deze crisis heeft een enorme impact gehad op verschillende terreinen. Er zijn mensen overleden aan het virus of in meer of mindere mate ziek geweest. 

 

En de crisis heeft natuurlijk een enorme impact op onze economie, op grote ondernemingen en kleine zelfstandigen, en op mensen die hun baan hebben verloren door deze crisis. Het naderende einde van het jaar biedt echter ook hoop. Hoop op een gezond 2021 waarbij we de coronacrisis achter ons kunnen laten.

2021 is ook het jaar waarin we naar de stembus mogen voor de Tweede Kamer verkiezingen. En voor velen van jullie ook het jaar om je in je afdeling voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Het lijkt nog ver weg, maar in februari moeten de deelnamebesluiten voor de verkiezingen al zijn ingeleverd. Deze werkzaamheden vragen veel van afdelingsbesturen. Steeds vaker bereiken ons geluiden dat afdelingen met minder dan 50 leden niet in staat zijn een adequaat bestuur te formeren. Het regiobestuur is natuurlijk graag bereid om deze afdelingen te ondersteunen bij het zoeken naar samenwerking met andere afdelingen.

Mede namens het regiobestuur wens ik jullie fijne feestdagen toe. Ondanks dat het in kleine kring zal plaatsvinden, hoop ik dat jullie je naasten kunnen ontmoeten voor een mooie tijd met elkaar.

Tot ziens in 2021!

Robert