Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 1 juli 2020

Bestuursleden gezocht voor Holland-Midden

De afdelingen Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Kaag en Braassem en Nieuwkoop toe naar het fuseren tot een nieuwe afdeling. We hebben de afdeling als werktitel ‘Holland-Midden’ gegeven.

 

 

Omdat de bestuursleden uit de afdelingen aan het einde van hun termijnen zijn, ad-interim zitting hebben of om andere redenen hun bestuurswerk willen stoppen zoeken we bestuursleden voor de afdeling Holland-Midden i.o.

Zou jij het leuk vinden deze afdeling te helpen opbouwen (van het reglement hoef je er niet in te wonen om er bestuurslid te worden), houd je van pionieren en kan je je vinden in de concept-bestuursleidraad? Dan horen we graag van jou. Neem voor 16 juli contact op met kwartiermaker Ivo Thonon (06 37 33 37 93, ivothonon@gmail.com) voor meer informatie over deze afdeling i.o. of de mogelijke bestuursposten (zie hier voor de profielen). We streven er naar om de afdeling in september op te richten.

We kijken er naar uit van je te horen!