Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 19 maart 2020

Maatregelen vanwege het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle werkbezoeken, bijeenkomsten op het provinciehuis en verenigingsactiviteiten minimaal tot 6 april geannuleerd. Fractie en regiobestuur werken vanuit huis.

 

 

Fractievoorzitter Ria Oosterop: “Natuurlijk zijn wij het liefst onder de mensen. Maar ook vanuit huis staan we in contact met inwoners, bedrijven en organisaties in Zuid-Holland om samen de impact van de coronacrisis het hoofd te bieden. We begrijpen dat alle afwegingen die nu worden gemaakt niet makkelijk zijn. ”

“De gezondheid van ons allemaal en de kwetsbaren in onze samenleving staat voorop”, vult regiovoorzitter Monique Bonsen aan. “Als vereniging met veel leden moeten wij onze verantwoordelijkheid nemen om het risico van verdere verspreiding van het coronavirus te verkleinen. Laten we blijven omkijken naar elkaar en de adviezen van het RIVM nauwgezet volgen.”