Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 13 maart 2020

Afgelasting: Regiocongres en ARV 28 maart

Gisteren heeft het kabinet in overleg met het RIVM besloten tot het nemen van maatregelen naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De gezondheid van ons allemaal en de kwetsbaren in onze samenleving staat voorop. Als vereniging met veel leden moeten wij onze verantwoordelijkheid nemen om het risico van verdere verspreiding van het coronavirus te verkleinen.

Als Zuid-Hollandse afdeling volgen wij de richtlijnen van de landelijke D66 en zullen wij geen bijeenkomsten organiseren die niet strikt noodzakelijk zijn. Deze maatregel nemen wij in ieder geval tot 31 maart 2020.

Dat leidt ook tot het besluit dat ons Regiocongres tot nadere orde is uitgesteld.

Het bestuur en de fractie hopen dat jij en je naasten in goede gezondheid zijn en blijven.  Laten we blijven omkijken naar elkaar en de adviezen van het RIVM nauwgezet volgen.

Namens het regiobestuur,

Monique Bonsen