Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 5 februari 2020

We are hiring! Campaigner gezocht

Word jij enthousiast van campagne voeren en ben jij vaak op social media te vinden? Dan ben jij misschien wel het nieuwe bestuurslid dat we zoeken! Je bent iemand die actief is in een D66-afdeling en met enthousiasme heeft bijgedragen aan een campagne. Je beschikt over organisatorisch talent en werkt graag samen in een team.

Je hebt liefst al enige ervaring of affiniteit met communicatie, je bent creatief en gemotiveerd om bij te dragen om het D66-verhaal in de provincie bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Door met de fractie mee te denken over gebruik van social media en ‘traditionele’ media zoals kranten.

Je gebruikt social media om nieuws vanuit het bestuur en de afdelingen te delen en doet verslag van de regiocongressen en borrels die worden georganiseerd door D66 Zuid-Holland.

Daarnaast ben je een aanspreekpersoon voor D66’ers uit de regio, je geeft trainingen op het gebied van communicatie en/of campagne en wil meedenken over en meewerken aan communicatie- en campagnestrategieën van D66-afdelingen.

Naast het ondersteunen van  afdelingen in campagnetijd, ligt het zwaartepunt van de functie tijdens de Provinciale Statencampagne. Samen met de campagneleider, het bestuur en de kandidaten zorg jij ervoor dat de PS-verkiezingen een succes worden, bijvoorbeeld door het organiseren van een bustour.

De uitdaging voor de komende jaren is het verder uitbouwen van de reeds in gang gezette ontwikkelingen zoals het ontwikkelen van een permanente campagne.

Gemiddeld kost de functie van bestuurslid campagne & communicatie 4 uur per week, met richting de Provinciale Statenverkiezingen een piek in het aantal uren.

Hoe kan ik mij kandidaat stellen?Je  kunt jouw interesse kenbaar maken door uiterlijk  21 maart 2020 20.00 uur een korte motivatie te mailen naar secretaris@d66zuidholland.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met het huidige bestuurslid Caroline Verduin via carolineverduin@gmail.com