Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 13 november 2019

Rik van Woudenberg van start als penningmeester

Beste leden van D66 Zuid-Holland, vanaf 5 oktober mag ik uw penningmeester zijn in het regiobestuur. Tijdens een tumultueuze ;-) vergadering in Gouda werd ik gekozen, dank voor het vertrouwen. Mijn naam is Rik van Woudenberg en ik woon met mijn vrouw Anke en twee kinderen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Mijn D66 motivatie
Het realiseren van een wereld die voor mijn kinderen en kleinkinderen minimaal net zo mooi is als nu. Daarom ben ik in 1989 lid geworden van D66 en later raadslid en wethouder namens D66 in mijn gemeente. Deze duurzaamheidsambitie is mijn drijfveer om zaken te realiseren voor de inwoners in mijn gemeente en nu ook in de provincie. Hierbij is voor mij duurzaamheid naast de belangrijke energietransitie, ook de wijze waarop wij met elkaar omgaan, inspraak organiseren en iedereen laten meedoen.

Mijn financiële motivatie
Mijn leven is eigenlijk vanaf mijn bedrijfseconomische opleiding gedomineerd door het financiële werk. Eerst in financiële en administratieve beroepen, later als controller en directeur van een financieel detacheringsbureau met financials in vaste dienst. Verder was ik penningmeester van diverse sportverenigingen waarvan ik lid was en heb ik vier jaar deel uit gemaakt van de commissie financiën en belastingen van de VNG. Ten slotte ben ik momenteel ook penningmeester binnen het D66 Zuidplas bestuur.

Bijdrage
Graag help ik D66 Zuid-Holland met een degelijke financiële rapportage. Wilt u ook meehelpen met een gezonde financiële positie van D66 Zuid-Holland? U kunt altijd een gift of financiële bijdrage aan ons overmaken. Voor de zekerheid nogmaals onze IBAN nummer: NL02 RABO 0130922374 t.n.v. D66 Zuid-Holland.