Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 9 november 2019

Wie nomineer jij als Vrijwilliger van het Jaar?

Onze vereniging functioneert dankzij vele vrijwilligers die vrije tijd besteden aan het organiseren van debatten, het besturen van een afdeling, flyeren op straat of het ondersteunen van een fractie. Als blijk van dank reikt het regiobestuur begin 2020 een prijs uit aan de Vrijwilliger van het Jaar.

 

Weet jij een actief lid dat voor of achter de schermen veel onmisbaar werk verzet? Nomineer haar of hem dan als Vrijwilliger van het Jaar! Stuur vóór 1 januari 2020 een mail met korte toelichting naar Sabine Verschoor, bestuurslid Talentontwikkeling via sabine.verschoor@d66zuidholland.nl.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van D66 Zuid-Holland op vrijdag 17 januari 2020 in Dordrecht.