Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 29 mei 2019

Afscheid en nieuw begin

Tijdens de Algemene Regiovergadering op 18 mei in Leiden hebben we als Zuid-Hollandse D66’ers afscheid genomen van Statenleden Josine Meurs, Juliët van Oudenhoven, Anneke Wijbenga, Janelle Bade en Paul Breitbarth. Stuk voor stuk D66’ers die zich jarenlang luid en duidelijk in de provincie hebben laten horen over onderwerpen als milieu, de fiets, luchtvaart, de omgevingswet en financiën.

 

We namen ook afscheid van Han Weber. Jarenlang actief geweest als Statenlid en 8 jaar als Gedeputeerde.  Hij kreeg daarvoor een terechte staande ovatie. Namens iedereen, nogmaals dank voor jullie inzet!

Een team vol met nieuw en oud politiek talent, staat klaar om het stokje over te nemen. Tijdens de Regiovergadering hebben zij hun plannen en ambities gedeeld met de aanwezige D66’ers. Weet ze te vinden de komende jaren: contactgegevens vind je hun profielpagina’s.

We sloten de middag af met een doorkijkje naar de Europese Parlementsverkiezingen door campagneleider Jan Paternotte en  Zuid-Hollandse kandidaten Emily van de Vijver en Bastiaan Winkel. Vele D66’ers in de regio zijn de straat opgegaan en hebben aan de kiezer uitgelegd waarom Europa een stem waard is.

We sloten de middag af met een gezellige borrel verzorgd door het bijzondere sociaal werkproject dat is gevestigd in de Nieuwe Energie in Leiden.

De volgende Algemene Regiovergadering zal plaatsvinden op 27 september.