Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 27 maart 2019

Campagnekanjers bedankt!

De eerste exitpoll op woensdagavond 20 maart een teleurstelling en een schok. De voorlopige uitslag de volgende ochtend, op basis van 92% getelde stemmen, toch wel een opluchting. Inmiddels is bevestigd dat de nieuwe fractie bestaat uit vijf Statenleden, waarmee wij terug zijn op het niveau van 2011. In regeringstijd vind ik dat een prachtige uitslag.

Namens mijn hele campagneteam wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor al het harde werk in de afgelopen weken en maanden. Voor het verspreiden van de vele honderdduizenden flyers. Voor het kloppen op duizenden deuren. Voor het uitdelen van vele appels, lollies, vergeet-me-nietjes en andere goodies. Voor het verslijten van vele centimers schoenzool. Maar vooral voor jullie onophoudelijke enthousiasme en positivisme.
De komende dagen zal duidelijk moeten worden hoe de formatie in Zuid-Holland zal verlopen en of er een plek aan de onderhandelingstafel voor D66 zal zijn. De campagneneuzen richten zich inmiddels alweer op het volgende doel, op 23 mei: de Europese verkiezingen. Ik hoop velen van jullie dan ook weer op straat tegen te komen!