Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 10 januari 2019

Campagnestart D66 Zuid-Holland

2019 starten we meteen met goede voornemens: een fantastisch resultaat bij de Provinciale Statenverkiezingen. Natuurlijk ook veel gezelligheid én een cultureel randje tijdens de Nieuwjaarsreceptie en campagne-aftrap van D66 Zuid-Holland en D66 Rotterdam.

 

We trappen groots de Provinciale Statenverkiezingen campagne met elkaar af. We toosten o.a. met fractievoorzitter Rob Jetten – D66 en natuurlijk onze Zuid-Hollandse lijsttrekker Ria Oosterop, we blikken terug maar kijken vooral vooruit naar de belangrijke aankomende verkiezingen.

In het Nieuwe Instituut in Rotterdam worden we verwelkomd door fractievoorzitter Chantal Zeegers. Daarna toosten we met fractievoorzitter in de Tweede Kamer Rob Jetten en onze lijsttrekker voor de Eerste Kamer Annelien Bredenoord op het nieuwe jaar. Naast sprekers van D66 zullen we van jong Rotterdams talent horen wat het jongerenperspectief is op 2019 en de verkiezingen. We blikken terug maar kijken vooral vooruit naar de aankomende Provinciale Staten verkiezing met onze Zuid-Hollandse lijsttrekker Ria Oosterop, die de Provinciale Staten campagne officieel zal openen!

Een mooi vol programma waar je zeker bij wil zijn!

Ook leuk: als je naar de nieuwjaarsreceptie komt, kun je vanaf 15:30 gratis Het Nieuwe Instituut in.
Tijden: 17.30-19.00u (aanvang 17u)