Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 6 november 2018

Kom naar het Regiocongres op 10 november

Zaterdag 10 november 2018 is het Regiocongres van D66 Zuid-Holland in de Hoeksche Waard. Volledig in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen van 2019 en uiteraard de herindelingsverkiezingen in vier Zuid-Hollandse gemeenten. Partijvoorzitter Anne-Marie Spierings en TK-fractievoorzitter Rob Jetten zijn er ook.

Het Regiocongres wordt georganiseerd door het regiobestuur Zuid-Holland, de Bestuurdersvereniging en door onze gastheer de afdeling Hoeksche Waard. Tijdens het Regiocongres vindt ook de Algemene Regiovergadering plaats. Leden van D66 Zuid-Holland kunnen tijdens deze vergadering stemmen over het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Het programma ziet er globaal als volgt uit:
10.30 uur Opening
10.45 uur Behandeling amendementen verkiezingsprogramma PS2019
12.00 uur Lunch
12.30 uur Toespraak Anne-Marie Spierings, partijvoorzitter
13.00 uur Algemene Regiovergadering
14.45 uur Koffie, thee en de gelegenheid elkaar te ontmoeten
15.00 uur ‘Nu samen vooruit’ – paneldiscussie over mobiliteit en fringemeetings
16.00 uur Vervolg Algemene Regiovergadering
16.30 uur Toespraak Rob Jetten, fractievoorzitter Tweede Kamer
17.00 uur Netwerkborrel

Voor wethouders organiseert de Bestuurdersvereniging de wethouderslunch. Klik hier voor de agenda en vergaderstukken voor de Algemene Regiovergadering. De amendementen op het concept-verkiezingsprogramma zijn hier ook gepubliceerd.

Het Regiocongres vindt plaats in het Rabobankgebouw, Reedijk 8 in Heinenoord. De locatie is goed bereikbaar (15 minuten vanaf Rotterdam CS) met het openbaar vervoer. Kijk voor jouw eigen reis op de OV-reisplanner.