Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 17 oktober 2018

Campagneteam van start

Afgelopen maandag was de kick-off van ons Zuid-Hollandse campagneteam. Het team bestaat uit 8 gedreven leden die alles op alles gaan zetten om van de campagne een groot succes te maken! De leden stellen zich graag aan jullie voor. 

Paul Breitbarth – Campagneleider
“Na 13 jaar provinciale politiek, waarvan 8 jaar als lid van Provinciale Staten, sluit ik komend voorjaar mijn provinciale politieke carrière af. Ik heb er enorm veel zin in om met deze geweldige groep de campagne voor de Statenverkiezingen vorm te geven. Kunnen we ook op jouw hulp rekenen?”

Laura Neijenhuis – Campagnecoördinator
“In het dagelijks leven werk ik als Adviseur Planvorming en woon in Rotterdam. In dit mooie team neem ik de rol van campagnecoördinator op me en de dagelijkse leiding, daarnaast ben ik kandidaat op plek 10 van de lijst. Waar ik voor ga is een bruisende campagne: waar we zichtbaar zijn in heel Zuid-Holland, maar ook tijd nemen om met bewoners in gesprek te gaan.”

Frank Op den Kamp – Vrijwilligers & Afdelingen
“Ik ben Frank, woonachtig in Den Haag en in het werkzame leven actief als een data-analist. Tijdens de PS2019 zal ik contact onderhouden met de coördinatoren van de Zuid-Hollandse afdelingen en vrijwilligers aansporen actief te zijn tijdens de campagne. Binnen D66 ben ik bij verschillende afdelingen, thema-afdelingen en werkgroepen actief.”

Jonah van Lotringen – Activiteiten
“Ik ben Jonah, 18 jaar oud. Ik kom uit Nijmegen en studeer momenteel geschiedenis in Rotterdam. Ik ben verantwoordelijk voor de activiteiten in de campagne in Zuid-Holland. Ik kijk er naar uit om D66’ers in de hele provincie te motiveren om campagne te voeren. Ik hoop jullie allemaal terug te zien op activiteiten door de hele provincie!”

Tobias Grond – Communicatie
“Na mijn studie planologie en bestuurskunde werk ik nu als trainee van Rijkswaterstaat. Met de portefeuille communicatie mag ik zowel de interne als de externe communicatie verzorgen. Ook heb ik de eer om voorlopig op plek 8 van de kandidatenlijst te staan. Mijn komend halfjaar staat dus in het teken van D66!”

Metten Knüppe – Inhoud
“Ik ben Metten Knüppe, 35 jaar oud, en woon in Gouda. Ik werk op De Haagse Hogeschool als projectleider kwaliteitszorg en ben het afgelopen jaar voorzitter van de verkiezingsprogrammacommissie geweest. Ik ben trots op het mooie programma dat onze commissie heeft opgesteld met de hulp van veel Zuid-Hollandse leden. Mijn rol in het campagneteam is om te zorgen voor de inhoudelijke verbinding tussen het programma en de campagne.”

Martijn ten Ham – Kandidatenbegeleiding
“Hoi! Mijn naam is Martijn ten Ham, ik ben 23 jaar en ik ben student geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Binnen het campagneteam ben ik verantwoordelijk voor de kandidatenbegeleiding. Ik hoop de komende maanden met een groep enthousiaste kandidaten een leuke en interessante campagne te gaan voeren.”

Sahidah Somer – Secretaris / penningmeester
“In het dagelijkse leven werk ik als jurist bij een waterschap. Ook daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken, naast alles wat in voor D66 doe, zet ik me in mijn vrije tijd in voor mensenrechten. Als kandidaat voor de Provinciale Staten en secretaris/penningmeester van het campagneteam hoop ik jullie veel te zien tijdens de campagne. Volgens onze campagneleider ben ik het geweten van het campagneteam, maar ik denk dat ik mijn werk goed heb gedaan als anderen niet doorhebben hoeveel tijd ik in mijn rol heb gestoken.”