Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 12 april 2018

Kandidaatstelling lijsttrekker Provinciale Staten geopend

Op 20 maart 2019 vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten van ZuidHolland plaats. D66 ZuidHolland is daarom op zoek naar leden die zich kandidaat willen stellen voor de lijst, te beginnen met de lijsttrekker. U kunt zich vanaf 12 april 2018 tot uiterlijk 25 mei 2018, 23.59 uur als kandidaat-lijsttrekker aanmelden bij de regionale verkiezingscommissie (RVC).

Aanmelden doet u via het kandidaatstellingsformulier. In dit formulier zijn ook een toelichting, de voorwaarden voor kandidaatstelling, verdere instructies en enkele spelregels opgenomen. U vindt het profiel van de lijsttrekker en alle formulieren voor de kandidaatstelling op de website.

Wij zien uw kandidaatstelling graag tegemoet!