Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 2 november 2009

Nieuws Europese Campagne

Het Europese Campagneteam, afdelingen en vele vrijwilligers zijn al druk met de Europese Campagne. Op 4 juni 2009 zullen de verkiezingen gehouden worden voor het Europees Parlement. Voor D66 is het als pro-Europese partij van belang om bij deze verkiezingen een goed resultaat neer te zetten. Hierbij kunnen we de laatste maand natuurlijk ieders hulp gebruiken.

Zijn er debatten bij jou in de buurt waar een D66'er aan mee doet – ga langs voor support! Zo is er ook een bustour georganiseerd door het hele land waar D66 zich laat zien. Het specifieke programma wordt nog bekend gemaakt, maar schrijf alvast in je agenda als de bus bij jou in de buurt is – hoe meer groen met wit de straat kleurt, des te meer valt het op!

Vrijdag 22 mei – Dordrecht
Zaterdag 23 mei – Den Haag
Vrijdag 29 mei – Zoetermeer / Delft
Dinsdag 2 juni – Leiden / Den Haag

Heb jij je nog niet opgegeven als vrijwilliger – spreek dan je afdeling aan of kijk op www.d66.nl/meedoen.

Meer weten over de campagneactiviteiten bij jou in de buurt? www.d66.nl